Bygglov

Vill till att börja med att tacka alla Er som kom på visningarna i samband med dansbandsveckan. Vi är så glada över alla komplimanger Ni ger oss vilket motiverar oss till att fortsätta kämpa ändå hårdare.

Nästa steg i utvecklingen av området blir nu att bygga ytterligare två hus. Denna gång kommer två fritidshus att sättas upp på tomterna ett och tre, (direkt till vänster när Ni kommer in på området). Även dessa hus har ritats av HusPartner och kommer att tillverkas på deras fabrik i Råda för att preliminärt levereras och stomresas i mitten av oktober.

Den nya husmodellen har ett stort allrum med full takhöjd och stora fönster ut mot sjön. Här finns även två sovrum, badrum, tvättstuga/pannrum och ett loft med utrymme för extra sovplatser/sällskapsytor.

Huset finns i tre olika utföranden: med/utan loft, med/utan apparatrum, med/utan takutskott över altan. Alla utföranden kan köpas som stomme, skalhus eller nyckelfärdigt hus. För mer information om priser med mera kontakta Marika.

 

Fasad BlåmesenFasad Blåmesen.
Planlösning Blåmesen

 

Kontakt:
Marika Dalmans
076-8452554
marika.dalmans@live.se